Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.

1. Hoe kan ik zien welke nagelstudio's er genomineerd zijn?
Vanaf 22 maarts dat te zien via de homepage, er kan dan direct op hen gestemd worden

2. Mijn favoriete nagelstudio staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Staat jouw favoriet nog niet in de lijst van genomineerden? Laat hen weten dat de verkiezing er is. Zij kunnen zichzelf nomineren via de website. 

3. Wie mogen er genomineerd worden?
De nagelstudio dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een nagelstudio wordt toegelaten tot de verkiezing.

4. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.

5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, omdat dit een verkiezing is voor mensen die in Nederland woonachtig zijn. Vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats van de genomineerde in.

6. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. 

7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete genomineerde heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete genomineerde is gestemd.

8. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Controleer of er geen spatie achter je emailadres staat. Daarnaast ziet het systeem sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden. 

9. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.

10. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan van 22 maart tot en met 30 april 2023 gestemd worden.

11. Hoe worden de winnaars bepaald?

De winnaars per gemeente, per provincie en landelijk worden bepaald door de online stemronde.

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Nagelstudio's maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een nagelstudio kan natuurlijk ook beide titels winnen.

Per provincie is er ook een titel te winnen voor de nagelstudio met de meeste stemmen en een titel voor de nagelstudio met de beste waardering.

En...landelijk is er 1 winnaar met de meeste stemmen en 1 nagelstudio met de beste waardering.

Voor alle titels geldt:
Er zijn minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Nagelstudio's met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen de titel Gold Award voeren.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info@nagelstudioawards.nl.

Partners
United ConsumersVinylFeestjeDe ZaakNailed IT

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details