Over de verkiezing

Nagelstudio's maken de mensen en daarmee de wereld een stukje mooier. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen bij mensen en bieden vaak een luisterend oor. Het vakmanschap verdient meer waardering. Kortom; nagelstudio's zijn onmisbaar en verdienen een podium. Nagelstudio's maken daarom kans op felbegeerde titels en awards bij de publieksverkiezing in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk. De Vakjury reikt de Vakjury Awards uit.  

Publieksverkiezing en Vakjury Awards
De Publieksverkiezing en de Vakjury Awards zijn 2 gescheiden trajecten. Echter, jullie kunnen aan beiden mee doen. Deelname is gratis.

Aanmelden voor de publieksverkiezing in de gemeente en provincie kan nu hier

Meer info en aanmelden voor de Vakjury Awards

 

Online stemronde Publieksverkiezing
Vanaf 22 maart tot en met 30 april 2023 kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete nagelstudio. Je mag maximaal 1 keer een stem uitbrengen. Vote Company voert voor iedere tussenstand en eindstand controles uit om te monitoren of het stemmen eerlijk verloopt. Indien nodig worden er stemmen ongeldig gemaakt.

Als stemmer maakte je kans op mooie prijzen: 

  1. Een Bol.com bon t.w.v. € 100,-
  2. Een dinerbon t.w.v.  € 100,-
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen (je kunt je voorkeur aangeven):

  1. 2 vliegtickets naar Ibiza
  2. Een wellnessdag voor 2 personen
  3. Een luxe hotelovernachting

De prijswinnaars onder de stemmers worden via de nieuwsbrief van de verkiezing bekend gemaakt.

 

Hoe worden de titels bepaald bij de Publieksverkiezing?

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Nagelstudio's maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een nagelstudio kan natuurlijk ook beide titels winnen.

Per provincie is er ook een titel te winnen voor de nagelstudio met de meeste stemmen en een titel voor de nagelstudio met de beste waardering.

En...landelijk is er 1 winnaar met de meeste stemmen en 1 nagelstudio met de beste waardering.

Voor alle titels geldt:
Er zijn minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Nagelstudio's met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen de titel Gold Award voeren.

Vakjury Award

In nauwe samenwerking met Nailed It Magazine wordt er ook een Vakjury Prijs uitgereikt. Meer info en aanmelden

Feestelijke Award Uitreiking op 13 juni in Utrecht

Op 13 juni 2023 kunnen de gemeente- en provinciewinnaars zich tussen 16:00 en 19:00 uur laten huldigen tijdens de feestelijke Award Uitreiking in Utrecht. Zij kunnen dan een fysieke award ontvangen en gaan op de foto! Dat wordt een mooi spektakel met onder meer entertainment van "Vinyl Feestje". Je kunt ter plekke je favoriete hit uit een platenbak halen en door de DJ's laten draaien. Dat wordt top! De Award Uitriking is inmiddels uitverkocht. Meer info over de Award Uitreiking.

 

Organisatie & Partners
De Nagelstudio Awards worden georganiseerd met de partners Nailed It Magazine (lees hier een artikel over de verkiezing bij hen), United Consumers, Citysense, De DJ's van Vinyl Feestje en De Zaak. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools voor de Publieksprijs bij de Shopping Awards).

Partners
United ConsumersVinylFeestjeDe ZaakNailed IT

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details