Meest gestelde vragen door genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Bekijk hier alle informatie over de verkiezing of kijk op deze pagina waar je de antwoorden op de meest gestelde vragen kan vinden. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
Alle nagelstudio's die gevestigd zijn in Nederland kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Alleen eiegnaren en medewerkers van een Nagelstudio kunnen zich aanmelden. Aanmelden is gratis en kan nu hier.

2. Wie mogen er nagelstudio's nomineren?
Je mag alleen je eigen nagelstudio nomineren. Een nagelstudio dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een nagelstudio wordt toegelaten tot de verkiezing. 

3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat  bevordert juist een goede lokale competitie. 

4. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren! Het winnen en uitdragen van een titel kan leiden tot meer klanten, trotse medewerkers, aantrekkingskracht op medewerkers en meer omzet. 

Als genomineerde met minimaal 30 stemmen maak je naast een Award ook nog eens kans op een hele toffe prijs, namelijk 2 tickets naar Ibiza! Deze prijs wordt verloot onder alle genomineerden met minimaal 30 stemmen.  

5. Hoe worden de winnaars bepaald?
De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Nagelstudio's maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een nagelstudio kan natuurlijk ook beide titels winnen.

Per provincie is er ook een titel te winnen voor de nagelstudio met de meeste stemmen en een titel voor de nagelstudio met de beste waardering.

En...landelijk is er 1 winnaar met de meeste stemmen en 1 nagelstudio met de beste waardering.

Voor alle titels geldt:
Er zijn minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Nagelstudio's met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen de titel Gold Award voeren.

6. Maken niet alleen de grote nagelstudio's kans op de gemeentetitel?
Nee, want in iedere gemeente zijn er 2 titels te winnen:
     1. De genomineerde met de meeste stemmen
     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)


De ervaring leert dat met name kleinere genomineerden gemiddeld gezien hogere rapportcijfers halen. Op die manier maakt een kleine nagelstudio net zoveel kans als een grote nagelstudio.
 
7. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Wat vaak het allerbeste werkt is jullie klanten een e-mail te sturen met als enige onderwerp het verzoek een stem uit te brengen. Kun je mensen via WhatsApp bereiken? Dat werkt ook super goed. Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via social media zoals Facebook, Instagram en Twitter uit te dragen. Gebruik hiervoor het gratis promotiemateriaal. De lokale en regionale pers informeren over jouw nominatie kan ook meteen publiciteit opleveren.

8. Onze naam staat verkeerd, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar info@nagelstudioawards.nl.

9. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende mnagelstudio's biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van gasten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar info@nagelstudioawards.nl.

10. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
De Nagelstudio Awards worden georganiseerd met de partners United Consumers, DJ's van Radio 538 en De Zaak. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards).

11. Kan ik ook mee doen aan de verkiezing als we geen zakelijke relatie hebben met de partners van de verkiezing?
Ja, natuurlijk. De partners van de verkiezing maken de verkiezing mede mogelijk, maar hebben geen enkele invloed op de einduitslag. Ook als je geen zakelijke relatie hebt met de partners van de verkiezing kan je dus gewoon mee doen.
 
12. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Ja zeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 22 maart tot en met 30 april 2023 gestemd worden.

14. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

15. Waarom kost een ticket voor het Award Festival geld?

Als je een titel hebt gewonnen mag je die uiteraard gratis en voor niets voeren. De ervaring is dat een groot deel van de genomineerden die een titel winnen ook graag een fysieke award willen ontvangen in een feestelijke omgeving. Echter deelname aan de verkiezing is voor alle genomineerden gratis. Om een Award Festival te kunnen organiseren zijn middelen nodig. Er moet een toffe locatie worden gehuurd, entertainment geboekt, professionals ingehuurd, er moet een crew zijn (ook in de maanden voorafgaand zodat jullie Award er ook daadwerkelijk is etc.), een fotograaf, awards worden op maat gemaakt (en ga zo maar door). Vandaar dat we daar tickets voor verkopen. Het is niet verplicht om te komen maar het wordt wel gaaf. Een mooie manier om een titel met jullie team te komen vieren!

Wel hebben we er alles aan gedaan om de tickets zo betaalbaar mogelijk aan te bieden. Ondanks de inflatie! Tenminste, als je boekt tijdens de vroegboekperiode. Maar dat moet lukken. Uiteraard staan we open voor sponsors die er aan willen bijdragen om de tickets in de toekomst nog betaalbaarder te maken.

En oh ja; jullie ontvangen de Award nu niet alleen fysiek als je naar de Award Uitreiking komt, je krijgt 'm ook nog digitaal toegestuurd (na het Award Festival)!

16. Kan ik een ticket voor het Award Festival annuleren

Nee, dat kan niet.  Wel mag het ticket aan iemand anders worden overgedragen zolang men de evenementenlocatie niet betreden heeft. Echter als je een ticket aan een andere genomineerde geeft is daar niet automatisch ook een Award voor aanwezig. Eventueel niet afgehaalde fysieke Awards worden niet opgestuurd (wel digitaal).


Heb je vragen? Neem contact op met de moderator van de verkiezing, via info@nagelstudioawards.nl.

Partners
United ConsumersVinylFeestjeDe ZaakNailed IT

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details